Anticelulit masaza salon yubc Novi Beograd

ANTI-CELULIT MASAŽE

Oslobodite se upornog celulita uz pomoć jedinstvene ANTI-CELULIT MASAŽE:Oko 85% žena dobije celulit u nekom periodu života i to najčešće onom, kada dolazi do većih hormonalnih oscilacija, kao što su trudnoća, pubertet, bez obzira na sportske aktivnosti ili višak kilograma.

Pored naslednih faktora, savremeni način života je jedan od glavnih uzročnika pojave celulita. Ova pojava nastaje u potkožnom masnom tkivu (hipodermisu) i proteže se u središnji sloj kože (dermisu). Ćelije masnog tkiva su grupisane u globule i povezane vezivnim tkivom od kolagena i elastina. Između njih prolaze krvni i limfni sudovi. Proces nastanka celulita počinje uvećanjem masnih ćelija, što stvara pritisak na kapilare i okolno tkivo i na taj način ometa cirkulaciju, koja se javlja u obliku „narandžine kore“, tj.Celulita.

Anticelulit masažom delujemo tako da podstaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjanje viška tečnosti. Eterična ulja koja se koriste prilikom masaže razbijaju masne naslage koje su nakupljene neravnomerno. Samom masažom delujemo na „razbijanje masnih stanica“ A pored otklanjanja celulita, ova masaža deluje i na bolju cirkulaciju, osećaj zadovoljstva , zategnutost i ishranjeniju kožu. Masaža se vrši jačim pokretima, pa se na taj način peglaju naslage i poboljšava izgled kože. Rade se cele noge od stopala i stomaka u trajanju od 30 minuta.
 MADEROTERAPIJA je anticelulit tretman nastao u Kolumbiji. U osnovi, to je terapija drvenim instrumentima – popularno nazvanim oklagijama. Reč je o anatomski dizajniranom alatu od drveta, što tretman čini potpuno prirodnim. Ova terapija je alternativa klasičnim anticelulit masažama i namenjena je klijentima sa disproporcionalnim masnim naslagama na telu i višegodišnjim celulitom. Prednost ovog tretmana tela je u intenzivnom pritisku na vlakna tkiva i celulita, što dovodi do ubrzanja metabolizma, uklanjanjanja masnih naslaga i toksina iz organizma.Tehnika maderoterapije podrazumeva niz pokreta koji se ponavljaju, uz korišćenje više od deset različitih drvenih instrumenata. Na ovaj način dolazi do aktivacije limfnog sistema i oslobađanja akumuliranih toksina u telu, što podstiče sagorevanje masnih naslaga. Celulit biva uništen, oticanje kože se smanjuje, a sindrom narandžine kore nestaje. Koža je zategnuta i ravna.

- Anti Celulit Masaža 30min 900rsd
- Anti Celulit Masaža (paket od 10) 8000rsd
- Maderoterapija 30min 1000 rsd
~ Maderoterapija 45min 1300 rsd

- Elektrostimulacija misica 30min 500rsd

(10×30min 4000rsd)
- Elektrostimulacija misica 45min 700rsd
- (10×45min 5000rsd)
- Ultrazvucni tretman 30min 800rsd
- (10× 7000)
                                                                            

Powered by WebExpress