Kozmeticki salon Signorina

Pogledajte naše usluge:
Tretman lica salon Novi Beograd

TRETMANI LICA *Biodroga,Thalgo,La derme,Arcaya,Bandi*

Naši kozmetički tretmani su prilagodjeni svim tipovima kože: normalnoj koži lica, suvoj koži lica i masnoj i aknama sklonoj koži lica. Kod nas možete obaviti tretman lica voćnim kiselinama, antiage tretman, aromaterapi, hidra, biološki i higijenski tretman lica.

vocne kiseline Novi Beograd

VOĆNE KISELINE

Vocne kiseline  uklanjaju mrtve ćelije i podstiču regeneraciju, lice je blistavo I porcelanski čisto:- smanjuju fine linije oko očiju I iznad usana,- uklanjaju ožiljke,- tretiraju akne ,- uklanjaju staračke pege, fleke od sunca - poboljšavaju izgled kože sa samo jednim pilingom,- regeneracijom se vraća hidriranost, kolagen i elastin.
Preporucuje se 4-6 tretmana.

Tretman lica algama salon Novi Beograd

TRETMAN LICA MORSKIM ALGAMA

Tretman lica algama pored osnovnog svojstva hidratacije ima ulogu dubinskog čišćenja kože, tako da je namenjen svim tipovima kože, a pospešuje mikrocirkulaciju i deluje anti-toksično. Pomoću alga-tretmana Vaša koža će povratiti izgubljenu vlažnost i vratiće joj se sjajan i zdrav izgled. Alge poseduju visok stepen biološki aktivnih materija i sadrže mnoštvo esencijalnih aminokiselina, belančevina, vitamina grupe b,a,c,e, minerala, i oligo elemenata.

hemijski piling

HEMIJSKI PILING SALICILNOM KISELINOM

Namenjen je masnoj i problematičnoj koži, sa mitiserima i proširenim porama.
 Salicilna kiselina je beta hidroksilna kiselina, koja se dobro rastvara u mastima, pa lako prodire u pore, mitisere i komedone, čisti i smanjuje zamašćivanje kože. Dobro dezinfikuje kožu, deluje protivupalno i može se koristiti i kod aktivnih oblika akni. Osim toga, kod problematične starije kože dodatno utiče na ublažavanje ožiljaka i bora i uklanja hiperpigmentacije.dermaroler tretman salon Novi Beograd

MEZOTERAPIJA dermapenom

 Dermapen je pravo rešenje za Vas, ukoliko se pitate kako da efikasno, trajno i gotovo bezbolno uklonite neestetske pojave poput ožiljaka, proširenih pora i tragova starenja na svom licu. U pitanju je tretman kod koga se izazivaju mehanička mikro oštećenja kože. Time se stimuliše regeneracija i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.Istovremeno se formiraju pore koje omogućavaju prodor mezoterapeutskih preparata u odgovarajuće slojeve kože.
Preporucuje se 4-6 tretmana.

00907

MASAŽE *AFRODITA*

Terapija masazom najčešće se koristi za mentalno opuštanje posle dugotrajnog stresa, i ublažavanje bola u leđima i vratu prouzrokovanih dugotrajnim sedenjem. U našoj ponudi možete birati izmedju relax, antistres, anticelulit, kleopatra, kraljevske i masaže lica i stopala.

Pročitaj više
00920

KRALJEVSKA MASAŽA

Kraljevska masaža je poseban pravac kreativnosti, postavljen ispred dva terapeuta po senzibilitetu slične duše i u četiri ruke. Gotovo specifičan način plesa rukama u kojem jedan preuzima kreiranje pokreta, a drugi ga istovremeno prati.

Pročitaj više
kleopatra.jpg

KLEOPATRA TRETMAN

Razmazite svoje telo KLEOPATRA TRETMANOM. Poseban piling i pakovanje od mleka i meda sigurno će učiniti da se osećate kao Kleopatra i uživaćete u mekoj i glatkoj koži danima. Jedan od najatraktivnijih hidratantnih tretmana tela, zastupljen u mnogim ekskluzivnim spa centrima sada i kod nas.

Pročitaj više
Anticelulit masaza salon yubc Novi Beograd

ANTI-CELULIT TRETMANI

Oslobodite se upornog celulita uz pomoć jedinstvene ANTI-CELULIT MASAŽE, klasicne ili masaze oklagijama-MADEROTERAPIJE. Oko 85% žena dobije celulit u nekom periodu života i to najčešće onom, kada dolazi do većih hormonalnih oscilacija, kao što su trudnoća, pubertet, bez obzira na sportske aktivnosti


SHOCKWAVE-radijalni akusticni udarni talasi- najprijatniji talasi koji peglaju celulit
Talasima se razaraju fibrozne gredice i ne dozvoljava njihovo obnavljanje u narednih šest meseci. Tretmanom se razara i dobro upakovani celulit, koji se, potom, metaboliše u narednih pola godine. Nakon toga potreban je samo jedan tretman da bi se održalo stanje. Ako je celulit tvrdokorniji radi se do devet tretmana, a ako je endematozan, „vodeniji“, razara se sa nešto manjim brojem udara.

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE-Mezoterapija je visoko delotvoran i bezbedan postupak koji u potpunosti odstranjuje tradicionalne injekcije s iglama i mikro-iglama. Zasniva se na elektroporaciji i elektroosmozi čime se istovremeno vrši poboljšanje metabolizma i dopremanje hranjivih materija kako površinski tako i u duboko smeštenim ćelijama, pojačava cirkulacija krvi i limfe, podstiče limfna drenaža i detoksikacija, a pojedini proizvodi za negu kože se neuporedivo efikasnije apsorbuju.Mezoterapija bez igle se primenjuje kao uspešan tretman za rešavanje celulita, lokalizovanih masnih naslaga, smanjenje obima, zatezanje opuštene kože i posledica starenja kože.
ULTIMATE BODY SLIM CONCEPT-smanjuje obim u struku 3-4cm, na kukovima 2-3cm, na butinama 1-2cm, otapa  masne naslage i smanjuje celulit

limfna drenaza salon yubc Novi Beograd

LIMFNA DRENAŽA

tehnika za poboljšanje cirkulacije limfnog sistema. Služi za uklanjanje štetnih materija iz medjućelijskih prostora koje se zatim uništavaju u limfnim čvorovima.

Pročitaj više
Elektrostimulacija misica salon Novi Beograd

ELEKTROSTIMULACIJA MISICA

Elektrostimulacija mišića je elektro-terapijskitretman niskofrekventnih struja.Mišićna aktivnost podstiče se postavljanjemelektroda na problematične, ciljane delove tela, gdestvaraju specifične kontrakcije za različite rezultate,kao što su:uklanjanje masnoćamršavljenjeuklanjanje celulitarast tj. povećanje mišićne maserelaksacijueliminaciju toksina itd.Elektrostimulacija je posebno delotvorna metoda zauklanjanje masnih jastučića na najkritičnijimdelovima tela kao što su trbuh,bedra i straznjica. Koristi se kao samostalna metoda ili u kombinaciji sa manuelnom anticelulit masazom. 

Pročitaj više
Powered by WebExpress